Wie zijn de Bevers?
De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘Bevers’ genoemd. Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken. De Bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie.

Wil je komen kijken wat wij doen?
Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Lijkt het je leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal nieuwe dingen te leren? Kom dan kijken bij de Bevers! Neem via het contactformulier (Speltak Bevers) contact met ons op! Je mag drie keer komen kijken of je Scouting net zo leuk vinden als wij, tot snel!

Hotsjietonia
In het dorp Hotsjietonia maken de Bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en de Bevers elke week iets anders doen.